02 травня 2018 року з ініціативи керівництва КЗС “Центр соціального захисту дітей “Довіра” ДМР (у минулому дитячий будинок №1) в м. Дніпро ми провели святковий пікнік для дітей цього закладу. Для підопічних благодійного фонду «Максимум» ми організували вечір з настільними та активними іграми, волейбол, футбол, фрісбі, уно, шахи та інше.

Дуже приємно, що випускники інтернату приїхали допомогти фонду в якості волонтерів. Вони самостійно готували свято та проводили ігри з дітьми.

У святкові дні діти в інтернатних закладах особливо потребують уваги від наставників та значущих дорослих. Бо саме в ці травневі дні родини проводять час разом, виїжджають на природу, за місто, на пікніки тощо.

Нашим підопічним вкрай необхідно знати, що ми про них пам’ятаємо, готові для них робити свята наближені до родинних. А головне – вони знають, що це не разові акції, а частина стабільної опіки від благодійного фонду «Максимум» у самому закладі та після випуску з нього. Діти бачать, що ми єднаємо сили з керівництвом “Довіри” заради них! Вони впевнені, що не самотні й покинуті, а, навпаки, є дуже значущими для нас!

А головна нагорода для нас – щасливі діти, які гарно провели день і він залишиться з ними як приємний спогад і радісна мить. Ми зробили важливий день для 35 дітей віком від 5 до 16 років і вдячні всім, хто підтримує програми фонду «Максимум» і нашу допомогу дітям та підліткам у складних життєвих обставинах!

Підтримати проекти фонду